F.A.Q.

Veel Gestelde Vragen
rounded_1.png
rounded_1.png
Gemiddeld drinken we twee liter water per dag en verbruiken we 8 liter lucht per minuut, oftewel: 11.000 liter lucht die we per dag consumeren. Uit onderzoek blijkt dat binnenlucht vijf keer meer vervuild is dan buitenlucht. Net zoals we onszelf en onze kinderen beschermen door waterfilters te gebruiken, moeten we actie ondernemen om onze kinderen te beschermen tegen virussen, bacteriën en schimmels die ze dagelijks inademen in wat de veiligheid van ons huis zou moeten zijn. Het jaar 2020 heeft ons geleerd dat er echt gevaar kan zijn in de lucht die we inademen, we worden blootgesteld aan virussen die ernstige ziekten kunnen veroorzaken. Geavanceerde nieuwe technologie geeft ons de mogelijkheid om controle over onze gezondheid te nemen en ervoor te zorgen dat de lucht die we in ons huis inademen zuiver is. Dit alles kan worden bereikt met een eenvoudige installatie van Tadiran Airow in uw AC-systeem.

Resultaten van onze tests:
• Virussen: 30 minuten na activering van Tadiran Airow was het percentage virussen in de lucht verminderd met 99,97% en na 150 minuten met 99,99998%.
• Schimmel: 30 minuten na activering van Tadiran Airow was het percentage schimmel in de lucht met 69,92% verminderd en na 120 minuten met 98,93%.
• Bacteriën: 30 minuten na activering van Tadiran Airow was het percentage bacteriën in de lucht verminderd met 96,49% en na 150 minuten met 99,99994%.

We vonden een concentratie van 7-15 ppb na 120 minuten gebruik. Een hoeveelheid die 50-100 keer minder is dan de maximaal toegestane concentratie van 1.000 ppb.
Zodra Tadiran Airow een verzadigingspunt bereikt, neemt de H2O2-concentratie daarna niet verder toe.
De concentratie H2O2 die we produceren is zo minuscuul dat het geen corrosie veroorzaakt.
Ja, u kunt meerdere units aan elkaar koppelen.
Tadiran Airow is een standalone apparaat en heeft een LED output indicatie, deze output kan je gebruiken om te verbinden met een GBS.

Er is een groot verschil in efficiëntie. De resultaten van de Tadiran Airow zijn 99,99998%, ze zijn tot 100 keer efficiënter dan concurrerende oplossingen met een efficiëntie van 99,99%. Onze oplossing laat minder onbehandelde micro-organismen in de lucht achter. Van een monster van 1M micro-organismen laat ons apparaat minder dan 1 onbehandeld micro-organisme achter, terwijl 99,99% efficiëntie 100 onbehandelde micro-organismen overlaat.

Air Care O2 is ontworpen om een ​​specifieke hoeveelheid H2O2 te produceren binnen de goedgekeurde niveaus.

De airconditioner met een Tadiran Airow-unit zorgt voor een constante luchtstroom waardoor de ruimte ozonvrij blijft (minder dan 5 ppb).

Ozon is een gas, terwijl H2O2 damp is. Damp is aanzienlijk meer geoxideerd, waardoor het effectiever is. Een veel grotere hoeveelheid, ongeveer 1.000 keer meer ozon is nodig om virussen en bacteriën te vernietigen in vergelijking met H2O2. Om dergelijke niveaus met ozon te bereiken, zou meer nodig zijn dan de goedgekeurde gereguleerde hoeveelheid.

De Tadiran Airow-technologie breekt O2 in twee O-atomen die in combinatie met de H2O-moleculen in de luchtstroom worden omgezet in waterstofperoxide (H2O2). De H202 wordt vervolgens door de geconditioneerde luchtruimte verdeeld, waardoor de lucht wordt gereinigd en gezuiverd.

Tadiran Airow is getest in een door de FDA goedgekeurd laboratorium, het is bewezen dat het virussen elimineert met een efficiëntie van 99,99998%, het elimineert bacteriën op een niveau van 99,99994% en schimmels op een niveau van 99,997%.
Tadiran Airow is onderhoudsvrij, met een gepatenteerd zelfreinigend mechanisme. Het is niet nodig om onderdelen te vervangen of een monteur te bellen voor een jaarlijkse controle.

Waterstofperoxide wordt dagelijks gebruikt in veel van de apparaten die u waarschijnlijk in uw huis heeft. Van mondwater, tandpasta tot schoonmaakmiddelen. Zolang het bedrag binnen de goedgekeurde limieten blijft. Tadiran Airow produceert minder dan 15 ppb, ongeveer 50 keer minder dan de goedgekeurde norm.

Schimmel komt vaak voor in AC-systemen. Het is schadelijk en kan uw kans op luchtweginfecties vergroten. Van schimmel is ook bekend dat het symptomen veroorzaakt zoals: irritatie van de keel, piepende ademhaling en congestie. De Tadiran Airow unit elimineert schimmel.

*Sommige antwoorden zijn gebaseerd op geaccepteerde wetenschappelijke principes in opdracht van: Aerosol Research and Engineering Labs Inc.
rounded_1.png

Geen antwoord op u vraag kunnen vinden?